Loading...
offer.com.cy
grru
LOGIN POST AN AD

Αγρόκτημα σε ύψωμα στη Μελίνη

This classified is no longer available.

Renewal Date: 03 Mar 23, views: 620

Price:  €17.250

Size (m²)2365 sqm
Plot typeAgricultural
Price €17.250
Information from owner
Το αγρόκτημα βρίσκεται σε ύψωμα της πολύ όμορφης ορεινής Λάρνακας, σε ένα μοναδικό περιβάλλον. Συνδυάζει την εντυπωσιακή θέα από ψηλά πάνω από τα χωριά Μελίνη, Επταγώνια και τη γοητεία του φυσικού περιβάλλοντος της ευρύτερης ορεινής περιοχής από υψόμετρό περίπου στα 700 μέτρα. (η θέα στη τελευταία φώτο).

Ο χώρος του αγροκτήματος είναι διαμορφωμένος με αυτοφυείς ελιές, χαρουπιές (τερατσιές), αμυγδαλιές, αποτελώντας συνέχεια του φυσικού περιβάλλοντος της περιοχής, προσφέροντας μοναδικές στιγμές ηρεμίας, αναζωογόνησης, χαλάρωσης ή και ενασχόλησης με τη γη.

Το Αγρόκτημα έχει έκταση 2.365 τ.μ., (μισό μερίδιο από 4,729 τ.μ., με αίτηση για διαχωρισμό τον 08/2020, αριθμός συναλλαγής TR-000000586245) και βρίσκεται στο χωριό Μελίνη της επαρχίας Λάρνακας (περιοχή Κολοιοκόρονα). Είναι επικλινές, οικοδομήσιμο, συνορεύει στη μια πλευρά με το HoneyLi Hill και από την άλλη με την παραθεριστική ζώνη Π2 της κοινότητας. Η περιοχή είναι στα 80 μέτρα Νότια του πυρήνα της Μελίνης προς την Επταγώνια. Στην περιοχή έχει ξεκινήσει ήδη ανάπτυξη και σε κοντινή απόσταση έχει έρθει δρόμος, ρεύμα και νερό αρδεύσιμο.
Κτηματολογικά Στοιχεία: Γ3: Γεωργική Ζώνη | Όροφοι: 2 | Ύψος: 8,3 μ | Δόμηση: 10% | Κάλυψη: 10%.

Το αγρόκτημα βρίσκεται στη καμένη περιοχή η οποία ξεκίνησε ήδη να αναγεννάται με ελιές, χαρουπιές, αμυγδαλιές, λατζιές κ.ά.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μας.

Investment Land for Sale in Hill Top, Mellini village.

Great investment property on a quick deed. Great location, Great potential!

The Land has fire damage. Although this Land does have fire damage, it can be brought back to its former glory.
 

Contact Name: Pantelis  (Private Advertiser)

region: Larnaca

This classified is no longer available.

RELATED CLASSIFIEDS