Loading...
offer.com.cy
enru
ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ

Όμορφο και μοντέρνο σπίτι τριών υπνοδωματίων στην περιοχή Κολόσσι, Λεμεσός - 11502

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

Δημοσίευση: 06 Ιουν 19, Προβολές: 975

Τιμή:  €370.000

Εμβ. Οικοπέδου (τμ)365 τμ
Καλυμμένοι Χώροι (τμ)180 τμ
Έτους2015
Υπνο/τια3
Τουαλέτες3
ΠισίναΝαι (ιδιωτική)
Τιμή €370.000
Πληροφορίες απο ιδιοκτήτη
Πρόκειται για ένα όμορφο σπίτι τριών υπνοδωματίων σε δύο επίπεδα που βρίσκεται στο Koλόσσι. Τα καταστήματα, οι υπηρεσίες, το βενζινάδικο, τα σχολεία κ.α. απέχουν μόλις 2 λεπτά, επίσης η παραλία Kουρίου απέχει μόλις 5 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Το σπίτι ολοκληρώθηκε το 2015 ως μονοκατοικία με 157τ.μ. εντός καλυμμένων χώρων αλλά από τότε η μία πλευρά του σπιτιού (2ος δρόμος) έχει επεκταθεί για να καλύψει το σπίτι 180τμ και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας γίνεται ημη-ανεξάρτητο.

Υπάρχει μια μεγάλη βεράντα στο μπροστινό μέρος του σπιτιού, ένας μακρύς δρόμος από τη μία πλευρά, μια άλλη μεγάλη χαλαρωτική βεράντα πίσω από την ιδιωτική πισίνα και την παιδική χαρά. Με την είσοδο στο σπίτι βρίσκουμε την τραπεζαρία στα δεξιά, το ευρύχωρο καθιστικό / καθιστικό με τζάκι αριστερά και ευθεία βλέπουμε πρώτα την τουαλέτα επισκεπτών και περαιτέρω στην όμορφη ξεχωριστή κουζίνα. Οι πόρτες οδηγούν στον κήπο.

Από την σκάλα θα φτάσουμε στον 1ο όροφο όπου θα βρούμε την κύρια κρεβατοκάμαρα που διαθέτει μπάνιο με διπλό ντους, δύο ακόμη ευρύχωρα υπνοδωμάτια, το οικογενειακό μπάνιο και το χώρο πλυντηρίου. Από αυτό το επίπεδο φτάνουμε στη σοφίτα που καλύπτει ολόκληρο τον τελευταίο όροφο και σήμερα χρησιμοποιείται ως πολύ μεγάλη αποθήκη.

Αυτό το σπίτι ολοκληρώθηκε από τους σημερινούς ιδιοκτήτες χωρίς καμία επιβάρυνση. Χρησιμοποιήθηκαν μόνο κορυφαίας ποιότητας υλικά όπως laminate παρκέ, κεραμικά, την ποιότητα της κουζίνας και ούτω καθεξής.

Αυτό το σπίτι έρχεται με καθαρές πράξεις τίτλου με το σπίτι που είναι εγγεγραμμένο
 

ιδιοκτήτης: Nicolaou Estates  (Επιχείρηση)

περιοχή: Λεμεσός

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

3-Bedroom Bungalow House In Ekali

€350.000

Modern Detached house

€2.750