Loading...
offer.com.cy
enru
ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ολοκαίνουργιο, πολυτελές διαμέρισμα δύο υπνοδωματίων σε ήσυχη οικιστική γειτονιά στην Αγλαντζιά.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

Δημοσίευση: 04 Μαρ 21, Προβολές: 306

Τιμή:  €800 /ανα Μήνα

Καλυμμένοι Χώροι (τμ)95 τμ
Έτους2021
Υπνο/τια2
Τουαλέτες3
Πάρκινγκ1
Τιμή €800 /ανα Μήνα
Πληροφορίες απο ιδιοκτήτη
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα υψηλών προδιαγραφών μοντέρνας αρχιτεκτονικής, τριώροφο κτίριο το όποιο μόλις έχει ολοκληρωθεί. Το κτίριο αποτελείται από μόνο εννέα διαμερίσματα και βρίσκεται σε όμορφη οικιστική περιοχή στη Αγλαντζιά, σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης και μόλις 2 λεπτά με τα πόδια από το καταπράσινο πάρκο της Ακαδημίας.

Το διαμέρισμα αποτελείται από ένα ευρύχωρο σαλόνι ενιαίας διαρρύθμισης με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια (και τα δύο με το δικό τους ιδιωτικό μπάνιο), επιπλέον δωμάτιο μπάνιου για τους επισκέπτες στο σαλόνι, ειδικά διαμορφωμένο χώρο πλυντηρίου, βοηθητική βεράντα κουζίνας που βλέπει στην πίσω μεριά του κτιρίου και ευρύχωρη σκεπαστή βεράντα με πρόσοψη στον δρόμο.

Το διαμέρισμα προσφέρεται χωρίς επίπλωση, με ηλεκτρικές συσκευές και μονάδες κλιματισμού σε όλα τα δωμάτια, ηλιακό σύστημα ζεστού νερού με πιεστικό, έγχρωμη οθόνη θυροτηλεόρασης, αποθήκη και θέση στάθμευσης.

Το κτίριο είναι υπό την διαχείριση ενός ιδιοκτήτη διασφαλίζοντας την ομοιομορφία της επιλογής μείγματος ενοικιαστών στο κτίριο και την απρόσκοπτη λειτουργία και συντήρηση των κοινών χώρων και διαχείριση των κοινών εξόδων.

Τα κοινά έξοδα περιλαμβάνονται στην τιμή.

Το διαμέρισμα μπορεί να προσφερθεί με καινούρια επίπλωση με αύξηση €100 στη μηνιαία τιμή ενοικίασης.

ID022326
 

ιδιοκτήτης: ZENON MC KARAPANOS  (Επιχείρηση)

περιοχή: Λευκωσία

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

2 bedrooms Apartment in Aglantzia

€200.000