Loading...
offer.com.cy
enru
ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ

ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΚΑΙ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ

στην Λεμεσό, Κέντρο

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 23, Προβολές: 269

Τιμή:  €695

Πληροφορίες απο ιδιοκτήτη
Οδοιπορικό στην Ήπειρο • Τζουμέρκα - Ζαγοροχώρια
11 – 18 Αυγούστου (7 διανυκτερεύσεις) μόνο 695€

1η ημέρα Παρασκευή 11/8: Λάρνακα – Θεσσαλονίκη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση με απευθείας πτήση για τη Θεσσαλονίκη. Άφιξη, επιβίβαση στα λεωφορεία και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας στο κέντρο της πόλης. Τακτοποίηση στα δωμάτια και διανυκτέρευση.

2η ημέρα Σάββατο 12/8: Θεσσαλονίκη – Συρράκο – Σπήλαιο Ανεμότρυπα – Γεφύρι Πλάκας – Άρτα
Πρόγευμα και ξεκινάμε τη διαδρομή μας. Διαμέσου της Εγνατίας οδού, κατευθυνόμενοι στη βοριοδυτική Ελλάδα, με ενδιάμεση στάση για καφέ, φθάνουμε στην ακριτική Ήπειρο. Πρώτος σταθμός στον παραδοσιακό οικισμό Συρράκο, το «διαμάντι» των Τζουμέρκων, σκαρφαλωμένο στην άγρια πλαγιά του επιβλητικού ορεινού όγκου στα Αθαμανικά Όρη. Διατηρεί αναλλοίωτη την παραδοσιακή ηπειρώτικη αρχιτεκτονική με τα πετρόκτιστα σπίτια, με στέγες από σχιστόλιθο. Εδώ δεν επιτρέπονται μηχανοκίνητα οχήματα με αποτέλεσμα να διατηρείται άθικτο το παραδοσιακό του χρώμα. Πολλά οικήματα είναι μεγάλα και πλούσια, κάτι που μαρτυρά την οικονομική άνθηση του Συρράκου στο παρελθόν. Εδώ γεννήθηκαν ο Φιλικός Ιωάννης Κωλέττης, που εξελέγη δύο φορές πρωθυπουργός της χώρας, ο ποιητής Γιώργος Ζαλοκώστας και ο “ποιητής του βουνού” Κώστας Κρυστάλλης. Ακολούθως θα επισκεφτούμε το σπήλαιο της Ανεμότρυπας, το μοναδικό σπήλαιο στην Ελλάδα, που το διασχίζει ποτάμι σε ολόκληρο το μήκος του. Μία μεγαλειώδης δημιουργία της φύσης με ιστορία 15 εκατομμυρίων ετών. Σε μια διαδρομή 250 μέτρων ξεναγεί τον επισκέπτη στους περίτεχνους σχηματισμούς που δημιουργεί το νερό στα έγκατα της γης. Το σπήλαιο έχει τρία επίπεδα, επισκέψιμο είναι το δεύτερο ενώ στο τρίτο υπάρχει η κοίτη υπόγειου ποταμού τα νερά του οποίου δημιουργούν έναν υπόγειο καταρράχτη ύψους 2 μέτρων τον οποίο θα ακούτε κατά την επίσκεψή σας στο σπήλαιο. Τα νερά του ποταμού εντοπίζονται σε πηγή που βρίσκεται στην χαράδρα κάτω από την είσοδο του σπηλαίου. Καταλήγουμε στην Πλάκα, όπου θα δούμε το θρυλικό αναστηλωμένο ιστορικό πέτρινο µονότοξο γεφύρι της, το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό του είδους του γεφύρι των Βαλκανίων, με τόξο ανοίγματος 40μ. και ύψος περίπου 20μ. Το απόγευμα φθάνουμε στην πόλη της Άρτας, πρωτεύουσα, εμπορικό και διοικητικό κέντρο του ομώνυμο Νομού, διάσπαρτη με αρχαιότητες, γεμάτη ζωή, πεζοδρόμους, μοντέρνα εμπορικά καταστήματα, καφέ και μπαράκια. Χτισμένη στις παρυφές του λόφου της Περάνθης, στις όχθες του ποταμού Άραχθου, η πόλη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το διάσημο γεφύρι της. Ο θρύλος θέλει εντοιχισμένη στα θεμέλιά του τη γυναίκα του πρωτομάστορα, προκειμένου αυτό να στεριώσει. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για μία πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα Κυριακή 13/8: Πέτα – Βουλγαρέλι – Αθαμάνιο
Μετά το πρόγευμα ξεκινάμε να γνωρίσουμε την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της ορεινής Άρτας. Πρώτη στάση μας στο χωριό Πέτα, όπου έγινε η ιστορική μάχη το 1822 . Είναι κτισμένο αμφιθεατρικά, πάνω σε λόφο κατάφυτο από ελιές και εσπεριδοειδή ατενίζοντας το φράγμα Πουρναρίου και την τεχνητή λίμνη του Άραχθου. Στην πλατεία του χωριού βρίσκεται η εκκλησία του Αγ. Γεωργίου (1765), τρίκλιτη, θολωτή βασιλική, χωρίς τρούλο, με ωραίο ξεχωριστό καμπαναριό. Αλλά αξιοθέατα στο Πέτα είναι το τρίτοξο γεφυράκι που βρίσκεται κάτω από το χωριό και τα παλιά αρχοντικά σπίτια που είναι χαρακτηρισμένα διατηρητέα μνημεία Ανηφορίζοντας θα συναντήσουμε το μυστικό χωριό της Άρτας το Βουργαρέλι, με τα αμφιθεατρικά σπίτια. Σήμα κατατεθέν του χωριού είναι η μεγάλη κεντρική πλατεία. Λίγο πιο πάνω από αυτήν βρίσκονται οι δύο βρύσες του Βουργαρελίου, η Κρυστάλω και η Αρχόντω, με τα τέσσερα και επτά “στόματα” αντίστοιχα, καλαίσθητο δείγμα παραδοσιακής αριστοτεχνικής της πέτρας, οι οποίες αποτελούν σημαντικό στοιχείο της πολιτισμικής ταυτότητας του χωριού. Θα δούμε την Ι.Μ. Αγίου Γεωργίου, η οποία δίκαια χαρακτηρίσθηκε ως η «Αγία Λαύρα» της Ηπείρου, αφού όχι μόνο προεπαναστατικά αποτελούσε το καταφύγιο κλεφτών και αρματολών, αλλά και σ’ αυτά συγκεντρωμένοι οι οπλαρχηγοί των Τζουμέρκων και των Ραδοβυζίων, υπ’ τον Γεώργιο Καραϊσκάκη, κήρυξαν την επανάσταση του ‘21 στην περιοχή. Στον οικισμό Παλαιχώρι, η Κόκκινη Εκκλησία ή ο ναός των Γενεθλίων της Θεοτόκου του 13ου αιώνα, το μοναδικό σωζόμενο βυζαντινό μνημείο της περιοχής, θα μας εντυπωσιάσει για τη μεγαλοπρέπεια και την αρχιτεκτονική του. Ονομάζεται και Κόκκινη Εκκλησία λόγω της πληθώρας των πλίνθων που χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή του. Καταλήγουμε στο Αθαμάνιο, το μεγαλύτερο και πολυπληθέστερο χωριό της περιοχής, με τα τρεχούμενα πεντακάθαρα νερά, κυριολεκτικά βουτηγμένο μέσα στα έλατα και πλατάνια. Έχει πολλά πετρόκτιστα τοξωτά γεφύρια, με πιο ξακουστό το γεφύρι ” Τσαγκαράκη” καθώς επίσης και πέτρινες βρύσες. Σημαντικά αξιοθέατα του χωριού είναι το Λαογραφικό μουσείο, η νεροτριβή και ο νερόμυλος στην Αγία Κυριακή, που βρίσκονται μέχρι και σήμερα σε πλήρη λειτουργία και φυσικά η γραφική πλακόστρωτη πλατεία με τον Ι. Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου και τους δύο μεγάλους πλατάνους της. Το απόγευμα επιστροφή στην Άρτα. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα Δευτέρα 14/8: Ροδαυγή – Ι.Μ. Κηπίνας – Καλαρρύτες – Πράμαντα
Πρόγευμα και θα ξεκινήσουμε την εκδρομή μας κάνοντας την πρώτη στάση στο γραφικό χωριό Ροδαυγή, με την περίφημη πλακοσκέπαστη εκκλησία της Αγ. Παρασκευής και το πέτρινο κωδωνοστάσιο. Η θέα του χωριού προς την Τεχνητή Λίμνη Πουρναρίου του Άραχθου ποταμού, τα Τζουμέρκα, την Πίνδο και τα Άγραφα θα σας κόψει την ανάσα. Ακολούθως διαμέσου μιας πανέμορφης διαδρομής και των καταπράσινων χωριών Καταρράκτης και Άγναντα, φθάνουμε στην Ι.Μ. Κηπίνας, ίσως η πιο εντυπωσιακή Μονή της Ηπείρου, η οποία είναι αφιερωμένη στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Χτισμένη στο στενό άνοιγμα ενός θεόρατου βράχου, η Μονή με τα μικρά ξύλινα παράθυρα και τον γεμάτο κόκκινες πέτρες τοίχο, τραβά αμέσως το βλέμμα κάθε περιηγητή. Πιθανότατα το όνομα της οφείλεται στους κήπους τους οποίους καλλιεργούσαν οι μοναχοί. Κατά την Τουρκοκρατία αποτέλεσε το κρησφύγετο των Ελλήνων. Θα δούμε στο ναό μια ξύλινη πόρτα η οποία οδηγεί μέσα στο σπήλαιο, δηλαδή στο μέρος που αποτέλεσε και το καταφύγιο. Εξωτερικά η μικρή μονή θυμίζει αρκετά την ιστορική μονή της Παναγίας Σουμελά στον Πόντο σε πολύ μικρότερο μέγεθος. Συνεχίζουμε για τους Καλαρρύτες που χωρίς ίχνος υπερβολής, είναι ένα χωριό διαμάντι που δεν χορταίνεις να απολαμβάνεις, το οποίο βρίσκεται «φωλιασμένο» στις άγριες και επιβλητικές πλαγιές των Τζουμέρκων, με γραφικότητα που συγκλονίζει και ένα φυσικό σκηνικό ολόγυρά του που κόβει την ανάσα. Το χωριό αποτυπώνει στη σημερινή όψη του την ακμή που γνώρισε, ιδιαίτερα τον 18ο αιώνα, με το εμπόριο και την ανάπτυξη της αργυροχρυσοχοΐας. Επόμενη μας στάση στα Πράμαντα, το μεγαλύτερο χωριό των Τζουμέρκων, χτισμένο αμφιθεατρικά σε υψόμετρο 840μ. στους πρόποδες της Στρογγούλας (2.107 μ.), ίσως τις πιο επιβλητικής κορυφής των πολυτραγουδισμένων Τζουμέρκων. Στην κεντρική πλατεία κυριαρχεί ο υπεραινώβιος πλάτανος και η ιστορική βρύση "Αράπης" δίπλα στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, ένας μεγαλοπρεπής ναός που έχει χαρακτηριστεί «στολίδι» των Πραμάντων. Επιστροφή το απόγευμα στην Άρτα. Διανυκτέρευση.
5η ημέρα Τρίτη 15/8: Γλυκή – Σύβοτα – Πάργα – Εκβολές Αχέροντα
Μετά το πρόγευμα αναχωρούμε από την Άρτα. Πρώτη μας στάση στη Γλυκή, ένα γραφικό και ιστορικό χωριό της περιοχής του Σουλίου, γεμάτο παραδεισένια ομορφιά, που χαρακτηρίζεται από τα γάργαρα, πλούσια νερά του ποταμού Αχέροντα και τα υπεραιωνόβια πλατάνια. Κατευθυνόμαστε στη ριβιέρα της Ηπείρου. Πρώτη μας στάση είναι οι εκβολές του γνωστού από τη μυθολογία ποταμού Αχέροντα. Επιβιβαζόμαστε στο καραβάκι. Δεν πρόκειται μόνο για όμορφη βαρκάδα, σε ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς, αλλά είναι κάτι περισσότερο. Μια ξεχωριστή ιστορική βόλτα, μια διαδρομή που περιγράφεται στα κείμενα του Ομήρου ως ο ποταμός του Κάτω Κόσμου. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για τη γραφική Πάργα όπου το μάτι χορταίνει το γαλάζιο του Ιονίου και το πράσινο των πεύκων. Είναι αμφιθεατρικά κτισμένη σε ένα κεντρικό και δύο μικρότερους κόλπους. Η αμφιθεατρική της ρυμοτομία, τα πολύχρωμα σπίτια, τα λιθόστρωτα γραφικά σοκάκια που σκαρφαλώνουν ως την κορυφή του λόφου, το κάστρο, η απίστευτη θέα στη θάλασσα του Ιονίου και στο νησί της Παναγίας που καθρεφτίζεται στα νερά του λιμανιού, σε μαγεύουν. Καταλήγουμε στα Σύβοτα, ένας μαγευτικός προορισμός, χτισμένος σε ένα ειδυλλιακό τοπίο, με πράσινους λόφους, θέα στα καταγάλανα νερά του Ιονίου, γύρω από ένα γραφικό κόλπο. Ακόμα και τα Νορβηγικά φιόρδ θα ζήλευαν το σύμπλεγμα των νησιών που βρίσκονται γύρω από τον κόλπο. Το απόγευμα φθάνουμε στο ξενοδοχείο στα Ιωάννινα, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην πανέμορφη πόλη. Διανυκτέρευση.

6η ημέρα Τετάρτη 16/8: Ιωάννινα (περιήγηση) – Νησάκι Κυρά Φροσύνης – Σπήλαιο Περάματος – Μουσείο Βρέλλη
Μετά το πρόγευμα περιήγηση της γραφικότατης πόλης των Ιωαννίνων, πρωτεύουσα της Ηπείρου. Επίσκεψη στο Ρολόι της πλατείας που χρονολογείτε από το 1905 και στο παλαιό Φρούριο «Λιθαρίτσια» το οποίο χτίστηκε το 1805 από τον Αλή πασά, ο οποίος μετέφερε την έδρα του κράτους του και τα ανάκτορά του εδώ. Στην συνέχεια φθάνουμε στην παλιά πόλη και στο γραφικό κάστρο με τις δύο ακροπόλεις ,που μας θυμίζουν άλλες εποχές του Βυζαντινού παρελθόντος και αποτελούν ένα ζωντανό μουσειακό χώρο. Ακολούθως θα δούμε τη Λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων όπου μαγεύει με την ομορφιά της, ενώ με καραβάκι επισκεπτόμαστε το ειδυλλιακό νησάκι της Κυρά Φροσύνης, το μοναδικό κατοικημένο νησί λίμνης στην Ευρώπη. Θα επισκεφθούμε τη Μονή του Αγίου Παντελεήμονα, η οποία σήμερα είναι μουσείο, στα κελιά της οποίας βρήκε καταφύγιο και δολοφονήθηκε ο Αλή Πασάς. Χρόνος για να δούμε τα παραδοσιακά σπίτια των κατοίκων του νησιού με τους όμορφους κήπους, τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια και τα καταστήματα με εκθέματα της γιαννιώτικης παραδοσιακής τέχνης. Θα συνεχίσουμε την περιήγησή μας και φθάνουμε στο επιβλητικό Σπηλαίο του Περάματος Ιωαννίνων με τους σταλακτίτες και τους σταλαγμίτες να σχηματίζονται εδώ και 1.500.000 χρόνια. Καταλήγουμε στο χωριό Μπιζάνι για επίσκεψη στο Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας µε κέρινα οµοιώµατα, το γνωστό Μουσείο Βρέλλη, Ιωαννίνων. Οι πάντες εκπλήσσονται στη θέα των 150 κέρινων οµοιωµάτων που δηµιούργησε ο Παύλος Βρέλλης, ο οποίος εµπνεύστηκε και το µουσείο, που λειτουργεί από το 1995 σε ένα υπέροχο ηπειρώτικο αρχοντικό. Η ξενάγηση αφορά σε τρεις ξεχωριστές θεµατικές ενότητες: την προεπαναστατική, την επαναστατική και τα ειδικά αφιερώµατα, ενώ ολοκληρώνεται µε επίσκεψη στο εργαστήρι του δηµιουργού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

7η ημέρα Πέμπτη 17/8: Ζαγοροχώρια
Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για τα περίφημα Ζαγοροχώρια με τα Βυζαντινά Μοναστήρια, τις Δρακολίμνες, τα φαράγγια, τα γεφύρια, ένα πολύμορφο φυσικό τοπίο ιδανικό για τη δημιουργία αρμονικής σχέσης ανάμεσα στον άνθρωπο και τη φύση. Πρώτος μας σταθμός στο Μονοδένδρι με τα περίφημα αρχοντικά. Θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής (1412 μ.Χ.), από το μπαλκόνι του οποίου θα θαυμάσουμε το Φαράγγι του Βίκου, το βαθύτερο του κόσμου (Guinness 1997). Λίγο έξω από το χωριό θα συναντήσουμε το Πέτρινο Δάσος όπου βρίσκονται ασβεστολιθικοί βραχώδεις σχηματισμοί που προξενούν το θαυμασμό. Αποτελούνται από πέτρινες πλάκες, τη μια πάνω στην άλλη, που μοιάζει να τις έχει τοποθετήσει ανθρώπινο χέρι. Έχουν ηλικία από 160 έως 35 εκατομμύρια χρόνια. Η διάβρωση από τη βροχή και τον άνεμο έχει φέρει αυτό το αποτέλεσμα. Στην συνέχεια θα επισκεφτούμε το πολεμικό μουσείο του Ελληνοϊταλικού πολέμου (1940-1941) στο Καλπάκι, όπου και θα παρακολουθήσουμε σε αναπαράσταση μάχες αυτού. Επόμενος μας σταθμός στην αντρική Ιερά Μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Μολυβδοσκέπαστης, ο ακοίμητος φρουρός της Ορθοδοξίας δίπλα στα Ελληνοαλβανικά σύνορα. Το όνομά της προέρχεται από τις μολύβδινες πλάκες που αντί για κεραμίδια ή πέτρινες πλάκες σκέπαζαν παλαιότερα το καθολικό της. Προσκύνημα στη Θαυματουργή εικόνα της Παναγίας. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την αμφιθεατρική Κόνιτσα που σφύζει από ζωή και ομορφιά δίπλα στον Αώο ποταμό. Εδώ βρίσκεται το σπίτι όπου μεγάλωσε ο Γέροντας Παϊσιος. Χρόνος για περίπατο και γεύμα. Στην νοτιοδυτική άκρη της, ακριβώς στην είσοδο της χαράδρας του Αώου, βρίσκεται το μεγάλο μονότοξο γεφύρι της Κόνιτσας, το οποίο κτίστηκε το 1870- 71. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τις ειδυλλιακές πηγές Βελλά, φανταστικό σημείο για να απολαύσουμε ήρεμα έναν ωραίο καφέ. Επιστροφή στα Ιωάννινα και ξεκούραση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

8η ημέρα Παρασκευή 18/8: Ιωάννινα – Μέτσοβο – Παναγία Σουμελά – Θεσσαλονίκη – Λάρνακα
Μετά το πρόγευμα αφήνουμε τα Ιωάννινα. Πρώτος μας σταθμός στο Μέτσοβο, μία ορεινή πολιτεία που αιχμαλωτίζει τον επισκέπτη με τα εκπληκτικά της χρώματα και τις μοναδικές εικόνες της. Χτισμένο σε υψόμετρο 1200μ. σε ένα εντυπωσιακό τοπίο γεμάτο πράσινο ξυπνά αισθήσεις ξεχασμένες. Εκεί θα δούμε τα πετρόχτιστα αρχοντικά, τις είκοσι παραδοσιακές βρύσες, τα πλακόστρωτα καλντερίμια και την εκκλησία της Αγίας παρασκευής. Θα επισκεφθούμε (προαιρετικά) την Πινακοθήκη Αβέρωφ το οποίο λειτουργεί σαν μουσείο νεοελληνικής τέχνης με 250 έργα που τα περισσότερα είναι από την προσωπική συλλογή του Ευάγγελου Αβέρωφ. Εκτίθενται κυρίως πίνακες φημισμένων ζωγράφων. Στεγάζεται πλάι από τον Αβερώφειο κήπο στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου όπου είναι μια μοναδική μικρογραφία όλης της φύσης της Πίνδου. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με κατεύθυνση τις πλαγιές του όρους Βέρμιου και το χωριό Καστανιές Ημαθίας, όπου βρίσκεται η Μονή της Παναγίας Σουμελά. Χτίστηκε το 1951 χάρη στη ζέση των Ποντίων να αναβιώσουν την αντίστοιχη Μονή που καταστράφηκε στο όρος Μελά του Πόντου στην Τραπεζούντα και η οποία ήταν σύμβολο επί 16 αιώνες του Ποντιακού Ελληνισμού. Σήμερα είναι ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του ποντιακού ελληνισμού και σε αυτήν φυλάσσεται η θαυματουργή εικόνα της Παναγίας που λέγεται ότι έχει φιλοτεχνηθεί δια χειρός του ευαγγελιστή Λουκά. Μαζί της, υπάρχουν σημαντικά κειμήλια που μεταφέρθηκαν μαζί με τους Ποντίους και άλλαξαν πατρίδα. Το απόγευμα καταλήγουμε στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και την πτήση μας για την Λάρνακα, φεύγοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις από το ταξίδι μας στην Ελλάδα.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ
Δίκλινο Τρίκλινο Μονόκλινο 1ο παιδί 2ο παιδί
695€ 660€ 880€ 560€ Κατόπιν ζήτησης

Στις τιμές περιλαμβάνονται:
Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Θεσσαλονίκη-Λάρνακα με απευθείας πτήσεις της Sky Express • Φόροι αεροδρομίων • Ανά άτομο 1 βαλίτσα 20κ., 1 χειραποσκευή μέχρι 8κ. και 1 προσωπικό αντικείμενο • 1 βράδυ διαμονή στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο Vergina 3* με πρόγευμα • 3 βράδια διαμονή στην Άρτα στο ξενοδοχείο Arta Palace 4* με πρόγευμα • 3 βράδια διαμονή στα Ιωάννινα στο ξενοδοχείο Palladion 3* με πρόγευμα • Φόρος διανυκτέρευσης στα ξενοδοχεία • Ταξιδιωτική ασφάλεια (κάλυψη και για Covid-19 ως 1000€) • Όλες οι μεταφορές, εκδρομές/περιηγήσεις βάσει του προγράμματος με κλιματιζόμενο λεωφορείο • Πλοιάριο στη λίμνη των Ιωαννίνων & στις εκβολές του Αχέροντα • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται: Είσοδοι (όπου απαιτούνται) στις εκδρομές • Οτιδήποτε προαιρετικό ή δεν αναγράφεται στο «περιλαμβάνονται»

Σημείωση: Η σειρά των επισκέψεων ενδέχεται να διαφοροποιηθεί χωρίς να παραληφθεί κάτι από το πρόγραμμα.

Πτήσεις: 11/8 Λάρνακα-Θεσσαλονίκη 20.40-22.40 • 18/8 Θεσσαλονίκη-Λάρνακα 18.10-20.00

H.T.S. Hadjikakou Travel Services
Δημήτριου Νικολαϊδη 8, Λεμεσός
Τ.: 25 818844 & 96681068
info@htscy.com
 

ιδιοκτήτης: Soteris Hadjikakou  (Επιχείρηση)

περιοχή: Λεμεσός

Εμφάνιση Τηλεφώνου
+357xxxxxxxx

Μοιράσου αυτη την αγγελία

Booking.com

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ