Loading...
offer.com.cy
enru
ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ

Μεγάλη καινούρια κατοικία με θέα την θάλασσα στην Παρεκκλησιά - 10480

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

Δημοσίευση: 29 Μάη 19, Προβολές: 702

Τιμή:  €500.000

Εμβ. Οικοπέδου (τμ)900 τμ
Καλυμμένοι Χώροι (τμ)170 τμ
Έτους2019
Υπνο/τια3
Τουαλέτες2
Πάρκινγκ1
ΠισίναΝαι (ιδιωτική)
Τιμή €500.000
Πληροφορίες απο ιδιοκτήτη
Πρόκειται για μια θεαματική ιδιοκτησία, που βρίσκεται σε ένα μεγάλο οικόπεδο 900 τμ με καταπληκτική θέα στη θάλασσα. Το νέο κτίριο βρίσκεται σε μια ήσυχη περιοχή του χωριού Παρεκκλησιά. Μόλις λίγα λεπτά μακριά από τη γνωστή παραλία Malindi και τη μαρίνα St. Raphael. Αυτό το ακίνητο μπορεί να είναι μια πολύ καλή επένδυση καθώς και ένα τέλειο μέρος για να ζήσει κανείς.

Το σπίτι αποτελείται από ευρύχωρους χώρους όπως το σαλόνι, την κουζίνα, τρία υπνοδωμάτια που το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο. Αυτό το μοντέρνο αρχιτεκτονικό σπίτι χτίστηκε με υψηλές προδιαγραφές. Έξω από αυτό έχει μια καταπληκτική πισίνα υπερχείλισης από όπου μπορείτε να θαυμάσετε τη θάλασσα, κοντά στη πισίνα βρίσκεται το μπάρμπεκιου. Οι μελλοντικοί ιδιοκτήτες θα μπορούν να απολαμβάνουν τις περισσότερες από τις 310 ηλιόλουστες μέρες έξω!

Μέσα στη βίλα, ο κήπος χαμηλής συντήρησης με τους όμορφους φοίνικες δημιουργεί μια χαλαρωτική όαση. Μέσα στο σπίτι, το λευκό εσωτερικό με τους ανοιχτούς μεγάλους χώρους δίνει ένα ευχάριστο πλήρες αίσθημα ικανοποίησης.
 

ιδιοκτήτης: Nicolaou Estates  (Επιχείρηση)

περιοχή: Λεμεσός

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ