Loading...
offer.com.cy
enru
ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ισόγειο Ακίνητο προς πώληση με έτοιμη επιχείρηση και με επιπρόσθετο βοηθητικό σπίτι με υφιστάμενο μηνιαίο εισόδημα από Ενοίκια ύψους 1.000 €

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

Δημοσίευση: 13 Οκτ 20, Προβολές: 990

Τιμή:  €170.000 (συζητήσιμη)

Κατάλληλο γιαΚατάστημα
Καλυμμένοι Χώροι (τμ)145 τμ
Έτους2019
Τιμή €170.000 (συζητήσιμη)
Πληροφορίες απο ιδιοκτήτη
Αυτό το ευρύχωρο ισόγειο κατάστημα ανεγέρθηκε την δεκαετία του 1970 και ανακαινίστηκε το 2019. Έχει μετατραπεί σε μία κερδοφόρα επιχείρηση από τον ιδιοκτήτη του. Η επιχείρηση λειτουργεί επιτυχώς τα τελευταία 15 χρόνια ως κομμωτήριο και Ινστιτούτο Αισθητικής. Η Οικία έχει μετατραπεί σε αυτήν την όμορφη ιδιοκτησία με μπόλικο μεράκι και καλαισθησία. Στο πίσω μέρος της οικίας-επιχείρησης, υπάρχει ένα ανεξάρτητο βοηθητικό 1 υπνοδωματίου περιβαλλόμενο από έναν υπέροχο ώριμο κήπο πλούσιο από φυτά και αρωματικές ευωδίες.

Βρίσκεται κοντά στα φώτα τροχαίας του Συμιλλίδη στην Λεμεσό, σε μία από της παρόδους της Λεωφόρου Αρχιεπίσκοπο Μακαρίου ΙΙΙ. Βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία και έχει εύκολη πρόσβαση σε όλο το κεντρικό δίκτυο της Λεμεσού και στην ευρύτερη περιοχή.

Ιδιοκτησία προς πώληση

Ο ιδιοκτήτης επιθυμεί να πουλήσει το ισόγειο ακίνητο μαζί με το βοηθητικό σπίτι ενός υπνοδωματίου στο πίσω μέρος, τα οποία ανήκουν στον ίδιο τίτλο ιδιοκτησίας. Το μερίδιο του τίτλου στην κοινόχρηστη ιδιοκτησία που πωλείται αυτή τη στιγμή είναι το 1/4. Αυτό είναι κατανεμημένο μεταξύ των ιδιοκτητών με Νομική Συμφωνία ή οποία και είναι και κατατεθημένη στο Επαρχιακό Γραφείο κτηματολογίου, για την Ασφάλεια της Ιδιοκτησίας.

Ο δυνητικός επενδυτής θα είναι ιδιοκτήτης του 1/4 του συνολικού κτηρίου, και θα αρχίσει αμέσως να λαμβάνει 1.000 €, – μηνιαίως από τα ενοίκια, (700 € μηνιαίως από το κομμωτήριο και 300 € για την μονοκατοικία στο πίσω μέρος του καταστήματος)

R.O.I = € 12.000 p / a / 170.000 € = 7,05%

Ανάλυση και χαρακτηριστικά τίτλου

Εμβαδόν Καλυμμένων Χώρων Κομμωτηρίου: 110 τ.μ.
Εμβαδόν Καλυμμένων Χώρων Βοηθητικής Οικίας: 35 τ.μ.
Εμβαδόν Καλυμμένων Βεραντών: 4 τ.μ.

Σημείωση – 1: Η επιχείρηση κομμωτηρίου είναι επίσης προς πώληση. Λεπτομέρειες και άλλα μπορούν να συζητηθούν με τον Ιδιοκτήτη κατόπιν ενδιαφέροντος

Σημείωση – 2: Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στον 1ο Όροφο (Εμβαδόν Μονάδας 112 τ.μ.) είναι επίσης ανοιχτός για προσφορά για πώληση του ακινήτου του.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: +357 25 25 5689 (κ. Nick Nicolaou)

 

ιδιοκτήτης: Nick Nicolaou  (Επιχείρηση)

περιοχή: Λεμεσός

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ