Loading...
offer.com.cy
enru
ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ

Ετοιμοπαράδωτο, Δυάρι στον τρίτο όροφο, καινούριας πολυκατοικίας, προς πώληση στη περιοχή Φανερωμένης, Λάρνακα

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 20, Προβολές: 871

Τιμή:  €210.000

Καλυμμένοι Χώροι (τμ)95 τμ
Έτους2020
Υπνο/τια2
Τουαλέτες2
Πάρκινγκ1
Τιμή €210.000
Πληροφορίες απο ιδιοκτήτη
Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια πολύ αποκλειστική και αριστοκρατική περιοχή στη Λάρνακα. Απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου, έξι λεπτά με τα πόδια από το εμπορικό κέντρο της πόλης όπου βρίσκονται όλα τα καταστήματα και επτά λεπτά με τα πόδια από την παραλία των Φοινικούδων. Είναι πολύ κοντά σε όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες όπως σούπερ μάρκετ, ιδιωτικά σχολεία κλπ. Έχει εύκολη και άμεση πρόσβαση στον κεντρικό αυτοκινητόδρομο προς την πρωτεύουσα Λευκωσία, και στη Λεμεσό, την Πάφο και την Αμμόχωστο.

Το διαμέρισμα βρίσκεται σε μια όμορφη, κυρίως κατοικημένη γειτονιά και θα απολαύσετε το ήσυχο και οικογενειακό περιβάλλον που είναι εμπλουτισμένο με πολυτελείς κατοικίες και ωραία φυσική ομορφιά.

Χαρακτηριστικά του έργου: Το έργο διαθέτει οκτώ διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και δύο μπάνιων με ευρύχωρους και σύγχρονους χώρους καθιστικού. Υπάρχουν μόνο δύο διαμερίσματα ανά όροφο, διασφαλίζοντας τη βέλτιστη ιδιωτικότητα για τους πιθανούς αγοραστές. Όλα τα διαμερίσματα διαθέτουν ευρύχωρο καθιστικό, μεγάλα μπαλκόνια και υπνοδωμάτια.

Περίληψη:
Διαμέρισμα αρ. 301, 3ος Όροφος, Υπνοδωμάτια 2, Μπάνια 2, Καλυμμένος Χώρος Στάθμευσης, Ιδιωτική Αποθήκη,
Εμβαδόν Εσωτερικών Καλυμμένων Χώρων (76 τ.μ), Εμβαδόν εξωτερικών καλυμμένων χώρων (19 τ.μ), Ολικό Εμβαδόν Καλυμμένων Χώρων (95 τ.μ)
Τιμή Πώλησης €210.000 + ΦΠΑ
 

ιδιοκτήτης: Nick Nicolaou  (Επιχείρηση)

περιοχή: Λάρνακα

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

2 Bedroom apartment for Sale in Larnaka

€410.000

Ground floor Apartment in Larnaca

€213.000