Loading...
offer.com.cy
enru
ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ

Επαγγελματικά Ειδικά Εφέ – Γάμοι – Πάρτι – Γιορτές

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

Δημοσίευση: 09 Νοε 22, Προβολές: 644

Τιμή:  €200

Πληροφορίες απο ιδιοκτήτη
Επαγγελματικά Ειδικά Εφέ για για κάθε είδους εκδηλώσεις όπως Γάμοι, Πάρτι και Γιορτές. Δώστε ζωντάνια στις ιδιαίτερες σας στιγμές με τίποτα λιγότερο από τα Ειδικά Εφέ για Γάμους. Αφήστε τους καλεσμένους σας άφωνους και δώστε στις φωτογραφίες και τα βίντεο του γάμου σας τη μαγεία που θα κρατήσει για πάντα.

Εξυπηρέτηση σε όλη την Κύπρο.
https://www.sparkular.com.cy/el/home-el/

Επίγεια Πυροτεχνήματα Εσωτερικού-Εξωτερικού Χώρου / Σιντριβάνια ψυχρής φλόγας / Φλεγόμενες Μηχανές: Κάντε την εκδήλωσή σας εντυπωσιακή και αξέχαστη προσθέτοντας το ειδικό εφέ των Επίγειων Πυροτεχνημάτων. Κατάλληλο και απολύτως ασφαλή για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Εξαιρετική επιλογή για την μεγαλειώδη είσοδο των νεονύμφων, την κοπή της γαμήλιας τούρτας και φυσικά τον πρώτο χορό του ζευγαριού.
Εξυπηρέτηση σε όλη την Κύπρο.
https://www.sparkular.com.cy/el/sparkular-machines-el/

Χαμηλός Καπνός / Πυκνό Χαμηλό Σύννεφο: Νιώστε σαν να χορεύετε στα σύννεφα και κάντε τις φωτογραφίες και τα βίντεο του Γάμου σας εκπληκτικές με το εφέ χαμηλού καπνού. Ένα πυκνό χαμηλό σύννεφο που αγκαλιάζει το έδαφος.
https://www.sparkular.com.cy/el/low-lying-fog-machines-el/

Κανόνι Κομφετί / Βροχή Κομφετί / Έκρηξη Κομφετί: Θέλετε να δώσετε στον γάμο ή στην εκδήλωση σας ή σε μια αντίστροφη μέτρηση μια βροχή ή Έκρηξη χρωμάτων που να σας εγγυάται ένα εντυπωσιακό εφέ?
https://www.sparkular.com.cy/el/confetti-machines-el/

Περιτύλιγμα Πίστας Χορού / Πίστα Χορού από Βινύλιο: Σας αρέσει ο χώρος της δεξίωσης σας αλλά όχι το δάπεδο ή η πίστα χορού? Αναβαθμίστε την εκδήλωση σας στο επόμενο επίπεδο με μια εντυπωσιακή πίστα περιτυλιγμένη με βινύλιο και το μονόγραμμα σας.
https://www.sparkular.com.cy/el/vinyl-dance-floor-el/

☎️ +357 95544810
[hidden info]
www.sparkular.com.cy

 

ιδιοκτήτης: Sparkular  (Επιχείρηση)

περιοχή: Λεμεσός

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Whole course Import Export Agency

€250

Translations

BDSM/Domination Escort

€200

Security services

€15

ΚΟΥΤΣΟΔΟΥΛΕΙΑ

€25