Loading...
offer.com.cy
enru
ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ

Βίλα 5 Υπνοδωματίων προς πώληση στην Καλλιθέα, Λεμεσός με πανοραμική θέα

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

Δημοσίευση: 24 Ιουν 20, Προβολές: 1047

Τιμή:  €720.000 (VAT included)

Εμβ. Οικοπέδου (τμ)548 τμ
Καλυμμένοι Χώροι (τμ)470 τμ
Έτους2007
Υπνο/τια5
Τουαλέτες4
Πάρκινγκ2
ΠισίναΝαι (ιδιωτική)
ΕπιπλωμένοΝαι
Τιμή €720.000 (VAT included)
Πληροφορίες απο ιδιοκτήτη
Αυτή η βίλα 5 υπνοδωματίων πωλείται πλήρως επιπλωμένη όπως είναι σήμερα. Βρίσκεται στην περιοχή Καλλιθέα, στην Αγία Φύλα και είναι χτισμένη σε υψόμετρο και προσφέρει έτσι στον δυνητικό ιδιοκτήτη μια εξαιρετική και πανοραμική θέα της πόλης αλλά και των ευρύτερων περιχώρων της Λεμεσού. Η γειτονιά στην οποία ευρίσκεται η βίλα, κατοικείται κυρίως από οικογένειες και εύπορους πολίτες και χαρακτηρίζεται από την ιδιωτικότητα, την ηρεμία, την ησυχία, τον καθαρό αέρα, την γαλήνη και την ασφάλεια.

Το υπό αναφορά ακίνητο, παρέχει όλες τις ανέσεις και υπηρεσίες και επέχει εγγύτητας από σχολεία, φαρμακεία, υπεραγορές, περίπτερα, αρτοποιία, διάφορα μικρό-καταστήματα, καφετέριες, πρατήριο καυσίμων, εκκλησίες, το ιδιωτικό σχολείο Heritage αλλά και το ιδιωτικό νοσοκομείο Mediterannean.

Χαρακτηριστικά:

Καλυμμένη Έκταση 470m2 συμπεριλαμβανομένου του Υπόγειου. Συνολικό εμβαδόν οικοπέδου 548m2.
Υπάρχουν 4 υπνοδωμάτια με 2 ντους και 1 υπνοδωμάτιο με ντους και αποχωρητήριο στο υπόγειο που χρησιμοποιείται σήμερα ως δωμάτιο υπηρεσίας.
Το Κυρίως-Υπνοδωμάτιο είναι ευρύχωρο και προσφέρει επιπλέον θέα. Είναι εξοπλισμένο με υδρομασάζ, εντοιχισμένη ντουλάπα και επιπλέον χώρους.
Υπάρχει ξεχωριστό οικογενειακό μπάνιο, τραπεζαρία, 2 επιπλέον οικογενειακά δωμάτια, ντουλάπα για τους επισκέπτες, WC επισκεπτών κτλ.
Η βίλα διαθέτει επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με παρεχόμενες όλες τις ηλεκτρικές συσκευές και μαχαιροπίρουνα, πιατικά, γυάλινα σκεύη κλπ.
Διαθέτει μονάδες κλιματισμού, Κεντρική θέρμανση, Ιδιωτικό πάρκινγκ για δύο αυτοκίνητα, Ιδιωτική πισίνα (Εμβαδού, 50 τ.μ, ήτοι: 5X10) με αυτόματο σύστημα υπερχείλισης. Επιπλέον, υπάρχει περίφραξη ασφαλείας γύρω από την πισίνα για επιπρόσθετη ασφάλεια.
Επίσης υπάρχει σε ισχύ, πλήρως λειτουργικό σύστημα άρδευσης, χώρος για μπάρμπεκιου, τζάκι και σύστημα ασφαλείας με κάμερες που προστατεύει τις εγκαταστάσεις 24 ώρες το 24 ώρο.
 

ιδιοκτήτης: Nick Nicolaou  (Επιχείρηση)

περιοχή: Λεμεσός

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

House (Detached) in Amathounta, Limassol for Sale

€8.000.000

Villa with amazing sea views of Limassol

€1.300.000

Fantastic 5 Bedroom House In Erimi

€570.000

5 Bedroom Villa Panoramic Sea Views

€4.000