Loading...
offer.com.cy
enru
ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ

Βίλα 5 Υπνοδωματίων, Αετόπετρα, Αγίας Νάπας, με πανοραμική θέα για μακροχρόνια ενοικίαση

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 21, Προβολές: 797

Τιμή:  €4.500 /ανα Μήνα (VAT included)

Εμβ. Οικοπέδου (τμ)600 τμ
Καλυμμένοι Χώροι (τμ)200 τμ
Υπνο/τια5
Τουαλέτες3
Πάρκινγκ2
ΠισίναΠροαιρετική
ΕπιπλωμένοΝαι
Τιμή €4.500 /ανα Μήνα (VAT included)
Πληροφορίες απο ιδιοκτήτη
Η βίλα βρίσκεται σε εξαιρετική περιοχή, στην περιοχή της Αετόπετρας. Η περιοχή βρίσκεται στα σύνορα του Παραλιμνίου και της Αγίας Νάπας. Προσφέρει πανοραμική και ανεμπόδιστη θέα στον κόλπο του Κόννου, καθώς και στις γύρω ειδυλλιακές περιοχές. Απολαμβάνει έναν μεγάλο κήπο που περιμετρικά περιβάλλει όλες τις κτιριακές εγκαταστάσεις. Το συνολικό εμβαδόν των κήπων της βίλλας ανέρχεται περίπου στα 100 τ.μ. Στο τέλος του κήπου υπάρχουν 4-5 σκαλοπάτια που οδηγούν σε έναν άλλο χαμηλότερου επιπέδου κήπου περίπου 60 τ.μ.

Λάβετε υπόψη ότι σε περίπτωση επιτυχούς μακροχρόνιας ενοικίασης, ο ιδιοκτήτης δεσμεύεται να προσφέρει την κατασκευή μιας νέας ιδιωτικής πισίνας, για τους νέους ενοικιαστές.

Η βίλα είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα. Το υπόγειο με το πάρκινγκ του και με ένα (1) υπνοδωμάτιο/στούντιο με το δικό του ντους και αποχωρητήριο. Το ισόγειο έχει μια τεράστια βεράντα περίπου 70 τ.μ.. Η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός της βίλας είναι μοντέρνα και κομψή και προσφέρει στους πιθανούς ενοίκους της έναν χαλαρό, γαλήνιο και ξεκούραστο τρόπο διαβίωσης. Έχει σχεδιαστεί με ανοιχτούς χώρους και με αρμονική συνδεσιμότητα των χώρων. Για παράδειγμα, η κουζίνα με την τραπεζαρία και το καθημερινό σαλόνι συνδυάζονται αρμονικά για να εξυπηρετούν τις καθημερινές σας ανάγκες. Στο ισόγειο, υπάρχει επίσης ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο και αποχωρητήριο.

Στον επάνω όροφο υπάρχουν τρία επιπλέον υπνοδωμάτια. Δύο κανονικά υπνοδωμάτια, ένα ντους και αποχωρητήριο και το κυρίως υπνοδωμάτιο. Τα πορτο-παράθυρα της κύριας κρεβατοκάμαρας ανοίγουν και σας οδηγούν σε ένα μεγάλο μπαλκόνι, περίπου 50 τ.μ. και σας προσφέρουν ειδυλλιακή και χαλαρωτική θέα. Επιπλέον, μπορείτε να ανεβείτε ακόμη πιο ψηλά και να απολαύσετε το εκπληκτικό Roof Garden.
 

ιδιοκτήτης: Cyprus Estate Agency - Real Estate Excellence  (Επιχείρηση)

περιοχή: Αμμόχωστος

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ