Loading...
offer.com.cy
enru
ΣΥΝΔΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΓΓΕΛΙΑΣ

Lovely three bedroom detached house for sale in Kato Polemidia, Limassol - 11259

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

Δημοσίευση: 21 Μάη 19, Προβολές: 867

Τιμή:  €383.000

Εμβ. Οικοπέδου (τμ)175 τμ
Καλυμμένοι Χώροι (τμ)165 τμ
Έτους2014
Υπνο/τια3
Τουαλέτες3
Πάρκινγκ1
ΕπιπλωμένοΝαι
Τιμή €383.000
Πληροφορίες απο ιδιοκτήτη
Αυτή η εξαιρετική μονοκατοικία βρίσκεται στα Κάτω Πολεμιδιά, σε μικρή απόσταση από τη Λεωφόρο Μακεδονίας, με γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στις κύριες οδικές αρτηρίες της Λεμεσού και κοντά σε όλες τις ανέσεις. Αυτό το σύγχρονο οικογενειακό σπίτι βρίσκεται σε οικόπεδο 175 m2 και καλύπτει μια συνολική έκταση 165 m2.

Το ακίνητο που κατασκευάστηκε βασίστηκε σε μοντέρνο σχεδιασμό και χρησιμοποιήθηκαν υλικά υψηλής ποιότητας σε όλο το σπίτι. Ο επάνω όροφος αποτελείται από τρία υπνοδωμάτια, από τα οποία το κυρίως υπνοδωμάτιο είναι με ιδιωτικό μπάνιο και δικό του μπαλκόνι. Το ισόγειο περιλαμβάνει μια τουαλέτα επισκεπτών και ευρύχωρη κουζίνα, καθιστικό με μοντέρνο σχεδιασμό.

Το ακίνητο διαθέτει επίσης ένα καλυμμένο γκαράζ με είσοδο. Στην πίσω αυλή υπάρχει πέργκολα αλουμινίου με αυτόματο μηχανισμό (με τηλεχειριστήριο). Υπάρχει επίσης μια μεγάλη πλαστική εξωτερική αποθήκη.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μονάδες κληματισμού εγκατεστημένες σε όλα τα δωμάτια και διατάξεις για εγκατάσταση κεντρικής θέρμανσης.

* Πωλείται πλήρως επιπλωμένο

Διαθέσιμος τίτλος, χωρίς υποθήκη.
 

ιδιοκτήτης: Nicolaou Estates  (Επιχείρηση)

περιοχή: Λεμεσός

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

Modern Detached house

€2.750