Loading...
offer.com.cy
enru

Business Info

  • Όνομα: K. EFTHYMIOU DEVELOPMENT LTD
  • Διεύθυνση
  • Η εταιρεία K. Efthymiou Development αποτελεί μια πρωτοεμφανιζόμενη δυναμική στον τομέα των επιχειρήσεων, με βασική της αποστολή την οικονομική κάλυψη των στεγαστικών αναγκών των πολιτών, σε καιρούς οικονομικής κρίσης. Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Λεμεσό, από τον Κυριάκο Ευθυμίου ο οποίος είναι και ο διευθυντής ...περισσότερα

    Η εταιρεία K. Efthymiou Development αποτελεί μια πρωτοεμφανιζόμενη δυναμική στον τομέα των επιχειρήσεων, με βασική της αποστολή την οικονομική κάλυψη των στεγαστικών αναγκών των πολιτών, σε καιρούς οικονομικής κρίσης.
    Η εταιρεία ιδρύθηκε στην Λεμεσό, από τον Κυριάκο Ευθυμίου ο οποίος είναι και ο διευθυντής της εταιρείας.
    Το άρτια καταρτισμένο προσωπικό που ο ίδιος επέλεξε, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να οργανώσει μικρές αλλά και μεγάλες επιχειρηματικές δραστηριότητες οι οποίες φαίνεται να πληρούνται με επιτυχία.
    Κλειδί της επιτυχίας αποτελεί, η επαγγελματική σοβαρότητα που καταδεικνύεται στη διαχείριση των προγραμμάτων από την αρχή μέχρι το τέλος, συμπεριλαμβανομένης της αγοράς γης, του διορισμού έμπειρων αρχιτεκτόνων, της εκτέλεσης και του ελέγχου των προγραμμάτων με τους εργολάβους και της συνέχισης στην τελική παράδοση.
    Το συμπέρασμα είναι απλό. Η οικονομική λύση στον τομέα Αναπτύξης γής κρίνεται αναγκαία εν καιρώ οικονομικής ύφεσης, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να χρειάζονται την οικονομικότερη αλλά και επαγγελματικότερη προσφερόμενη λύση.
    Αυτό είναι που προσφέρεται από την K.Efthymiou Development. Οικονομία, Ποιότητα Και Επαγγελματισμός!

  • ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΥΝΗΜΑΤΟΣ

K. EFTHYMIOU DEVELOPMENT LTD

Δεν βρέθηκαν αγγελίες
Έχετε επιχείρηση και θέλετε μια παρόμοια σελίδα;