Loading...
offer.com.cy
grru
LOGIN POST AN AD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας

This classified is no longer available.

Publish: 01 Feb 22, views: 277

Information from owner
Με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, η εταιρία μας που αναλαμβάνει τομείς διαφήμισης, έρευνα αγοράς, εξυπηρέτηση πελατών και δημόσιες σχέσεις διαφόρων Brands, αναζητά να στελεχώσει την ομάδα της με νέους ανθρώπους που θα έχουν την ευκαιρία να εξελιχθούν στους τομείς τις διαφήμισης και έρευνα αγοράς.

Για την θέση χρειάζεται καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας, ικανότητα επικοινωνίας, επαγγελματική νοοτροπία και πνεύμα ομαδικής συνεργασίας με την ικανότητα λήψης πρωτοβουλιών.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να επωφεληθείτε με ένα ελκυστικό σύστημα αμοιβών, πλήρης δωρεάν εκπαίδευση σε τεχνικές μάρκετινγκ - πωλήσεων, ψυχολογία και συμπεριφορά καταναλωτή και την ευκαιρία να συνεργαστείτε με τους καλύτερους στον κλάδο των πωλήσεων και του μάρκετινγκ, για να γίνεται κομμάτι της ανάπτυξης των μεγαλύτερων οργανισμών της αγοράς.

Λόγω της επέκτασης της εταιρίας στην Μάλτα, τα άτομα χρειάζονται άμεσα και ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος! Αν ενδιαφέρεστε για αυτή την μοναδική εύκαιρά στείλτε άμεσα το βιογραφικό σας!

If you’re interested send your CV at [hidden info]

Apply now!
 

Contact Name: PHBC CORPORATION LTD  (Business Advertiser)

region: Nicosia

This classified is no longer available.

RELATED CLASSIFIEDS