Loading...
offer.com.cy

Content Warning (+18)

You are about to enter a page that contain content of an adult nature. By continuing, you agree that you are over 18.

grru
LOGIN POST AN AD

Οι ανομολόγητες απολαύσεις του πέους Θα είναι τα πιο απολαυστικά 90 λεπτά της ζωής σας

This classified is no longer available.

Publish: 25 May 22, views: 226

Price:  €60

We would like to inform our visitors NOT TO PAY IN ADVANCE using any payment method for any service to avoid scamming activities
Information from owner
Σας αρέσει να βελτιώνετε τη σεξουαλική σας ζωή, έτσι δεν είναι; Η οικειότητα συμβάλλει στην ενεργοποίηση του σώματος και του μυαλού σας; Είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις σεξουαλικές δυσλειτουργίες, όπως η ανικανότητα ή η πρόωρη εκσπερμάτιση; Κάνοντας μασάζ πέους Lingam Μεταξύ αυτών των σημείων, μπορείτε να χαλαρώσετε, να νιώσετε μεγάλη ευχαρίστηση, να ελέγξετε και να επηρεάσετε, να παρατείνετε τη δράση και ακόμη και να θεραπεύσετε ορισμένες σεξουαλικές δυσλειτουργίες.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα ήθελα να μελετήσετε το ενδεχόμενο να διαβάσετε αυτό το άρθρο από την οπτική γωνία ενός πελάτη. Μάθετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το μασάζ πέους, μια αισθησιακή τεχνική που μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και να σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τη σεξουαλικότητά σας.
Γεια σε όλους, είμαι επαγγελματίας μασέρ και προπονητής tantra με λένε Chris. Η άποψη των άλλων θα είναι καλύτερη από τη δική μου κατά τη σημερινή μου συζήτηση για το lingam

Όπως το βλέπει μέσα από τα μάτια του ένας πελάτης.

Μοιράζομαι αυτή τη συνέντευξη μαζί σας σήμερα με την άδεια του Michael. Είναι πελάτης μου εδώ και αρκετό καιρό.

Chris: Πώς αισθάνεσαι μετά το μασάζ, Michael;
Michael: Πολύ καλά. Είμαι πραγματικά γεμάτος ενέργεια- ολόκληρη η κοιλιά μου αισθάνεται ζεστή και φορτισμένη. Εξακολουθεί να δονείται. Δονείται και πάλλεται. Και το Big Draw στο τέλος μοίρασε πραγματικά την ενέργεια σε όλο μου το σώμα.
Chris: Ίσως θέλεις να μου πεις για το μασάζ πλήρους σώματος πριν μιλήσουμε για το μασάζ με το λίνγκαμ. Ποιες ήταν οι στιγμές κατά τις οποίες αισθάνθηκες πραγματικά ικανός να αφεθείς;
Michael: Michael: Το ένιωσα από την αρχή, από το πρώτο άγγιγμα. Αισθάνθηκα χαλαρός αμέσως.
Chris: Τι χρειάζεσαι για να μπορέσεις να χαλαρώσεις;
Michael: Το τέλειο δωμάτιο μασάζ μου θα είχε μια πραγματικά ωραία διακόσμηση, χωρίς περισπασμούς, και πολύ απαλό φωτισμό και μουσική. Θα μπορούσα πραγματικά να χαλαρώσω σε αυτό το περιβάλλον.

Chris: Προτιμάς τις πιο αργές κινήσεις;
Michael: Δεν πειράζει να είναι γρήγορες και δυνατές μερικές φορές, αλλά γενικά, ναι, τις προτιμώ αργές.
Chris: Μήπως αυτό το κάνει πιο αισθησιακό;
Michael: Στην περίπτωση των δυνατών χτυπημάτων η ένταση είναι πολύ υψηλή και μειώνεις κάποιους αισθητήρες για να μπορείς να το αντιμετωπίσεις αυτό, οπότε είναι λιγότερο ολοκληρωμένη εμπειρία από αυτή την άποψη. Αλλά και εκεί υπήρχαν στιγμές όπου το μασάζ ήταν δυνατό και γρήγορο, αλλά επειδή ήταν προαναγγελθέντα και όχι ξαφνικά, ήμουν σε θέση να τα προβλέψω. Αυτή η αλλαγή ήταν πολύ ευχάριστη, και δημιούργησε την αίσθηση ότι περιλάμβανε τα πάντα, από τα δάχτυλα των ποδιών μέχρι τις άκρες των δακτύλων και τα μαλλιά μου.
Chris: Ποια στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για εσένα; Τι θα σου έλειπε πραγματικά αν δεν αποτελούσε μέρος του μασάζ;
Michael: Ω, δεν μπορώ να πω. Το μασάζ ήταν υπέροχο όπως ήταν.
Chris: Εντάξει, χαίρομαι που το ακούω αυτό. Τότε ας μιλήσουμε για το μασάζ προστάτη. Μπορείς να μου πεις πώς ένιωσες το μασάζ προστάτη για σένα και τι χρειαζόσουν κατά τη διάρκειά του; Τι σου συμβαίνει κατά τη διάρκεια του μασάζ προστάτη;
Michael: Ο προστάτης είναι φυσικά μια ιδιαίτερα ερωτογενής ζώνη. Η ένταση που δημιουργείται εκεί είναι πολύ διαφορετική από ό,τι στο λινγκάμ, κάτι πολύ βαθύ. Δεν θα μπορούσα να έρθω σε οργασμό μέσω μασάζ του προστάτη ή του πρωκτικού μασάζ. Αλλά μου δίνει μια αίσθηση βάθους και πρόσθετης διέγερσης.
Chris: Ένα διαφορετικό είδος διέγερσης;
Michael: Ναι. Αν το συγκρίνω με τη μουσική, είναι κάτι σαν το μπάσο, το οποίο κανονικά σχεδόν δεν το παρατηρείς, αλλά το οποίο κάνει τη μουσική πολύ πιο γεμάτη.
Chris: Στη συνέχεια συνεχίσαμε με το μπροστινό μέρος και με το μασάζ lingam. Ένιωσες διαφορετικές ποιότητες στα χτυπήματα που χρησιμοποίησα;
Michael: Ναι. Αυτό που παρατήρησα ιδιαίτερα είναι το πώς το lingam αρχικά συμπεριλήφθηκε παιχνιδιάρικα στο μασάζ του μπροστινού μέρους του σώματος. Είχα την αίσθηση ότι το μασάζ με το λίνγκαμ ήταν πραγματικά μέρος του μασάζ. Και ναι, αυτό μου άρεσε πάρα πολύ.
Chris: Δηλαδή, ήσουν ήδη λίγο προθερμασμένος για το μασάζ του lingam;
Michael: Ναι, με είχε διεγείρει.
Chris: Και αυτή η διέγερση διήρκεσε για όλη τη διάρκεια του μασάζ;
Michael: Ναι, κράτησε.
Chris: Ω, αυτό είναι ωραίο. Πώς ένιωσες αυτή τη διέγερση;
Μάικλ: Μια ελαφριά διέγερση, σαν μια επιθυμία.
Chris: Στη συνέχεια άρχισα με το μασάζ lingam πιέζοντας το lingam (lingam shiatsu). Πώς το αισθάνθηκες αυτό; Πίεζα αρκετά δυνατά.
Michael: Ναι, αλλά μου αρέσει αυτό κάθε φορά. Μερικές φορές μου αρέσει η ισχυρή πίεση, άλλες φορές προτιμώ ένα πιο ελαφρύ άγγιγμα, δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό.
Chris: Μέχρι τώρα έχεις αρκετή εμπειρία με το μασάζ lingam. Είναι βασισμένο σε αυτό που θα πείτε: "Είναι πολύ καλύτερο για μένα αν μπορώ να παρατείνω την εμπειρία;"
Michael: Είμαι εδώ για να απολαύσω την εμπειρία μου. Αν θέλω να το κάνω γρήγορα, μπορώ να το κάνω μόνος μου στο σπίτι, όπως λένε -στην τουαλέτα ή στο ντους.
Chris: Ποια είναι η ποιοτική διαφορά στην εμπειρία για σένα;
Michael: Είναι βαθύτερη, πολύ πιο έντονη, με αποτελέσματα που διαρκούν περισσότερο. Είναι επίσης ένας διαφορετικός τρόπος να προσεγγίσω τη σεξουαλικότητά μου. Διαφορετικά, όλα έχουν να κάνουν με το πιο δυνατό, πιο γρήγορο, πιο γρήγορο. Στις ταινίες βλέπεις αθλητικές μηχανές που αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα και αρχίζεις να πιστεύεις ότι αυτό είναι το ζητούμενο. Αλλά κάποια στιγμή, συνειδητοποιείς, όχι, δεν είναι αυτό το θέμα. Μαθαίνεις να εκτιμάς μια διαφορετική προοπτική. Και αυτό περιλαμβάνει πράγματα όπως αυτό το μασάζ, απλά για να βιώσεις πώς είναι όταν το κάνεις πολύ αργά και αφιερώνεις πολύ χρόνο. Είναι υπέροχο, ακόμα κι αν είναι δύσκολο στην αρχή. Μετά από λίγο καιρό, μπορείτε να αφεθείτε εντελώς και να το αποδεχτείτε όπως είναι.
Chris: Ένιωθες άνετα με το να είσαι απλά ξαπλωμένος εκεί κατά τη διάρκεια του μασάζ lingam και να λαμβάνεις; Αυτό είναι διαφορετικό από το να είσαι με τη σύντροφό σου, όπου συμμετέχεις ενεργά.
Michael: Μου αρέσει πραγματικά να μπορώ να μην κάνω τίποτα απολύτως και απλά να δέχομαι. Ναι, είναι πραγματική ευχαρίστηση.
Chris: Δεν είναι πραγματικά δύσκολο απλά να ξαπλώνεις εκεί;
Michael: Δεν είναι τόσο το άγγιγμα του lingam, αλλά το πιο τυχαίο άγγιγμα στο ενδιάμεσο. Αυτό μπορεί να είναι αρκετό, δεν χρειάζομαι φαντασιώσεις ή εικόνες, δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα, είναι συνολικά και από μόνο του πολύ διεγερτικό.
Chris: Ποια είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός μασάζ lingam για εσένα;
Michael: Πρώτον, το κανονικό μασάζ. Το ονομάζω κανονικό μασάζ επειδή δεν περιλαμβάνει την περιοχή των γεννητικών οργάνων ή την περιλαμβάνει μόνο παρεμπιπτόντως. Το χρειάζομαι αυτό για να χαλαρώσω πλήρως. Και στη συνέχεια, μου αρέσει που υπάρχουν τόσο διαφορετικά στοιχεία που αποτελούν μέρος του μασάζ αργότερα. Αν αυνανίζεσαι, ξέρεις τι σου αρέσει, πράγμα που οδηγεί σε λιγότερους πειραματισμούς. Αλλά όταν δέχεσαι το μασάζ, περιλαμβάνει αγγίγματα που κανείς δεν θα σκεφτόταν. Υπάρχουν παραλλαγές που προκαλούν συγκεκριμένες αισθήσεις. Κάποια πράγματα μπορεί να σου αρέσουν λιγότερο, ενώ άλλα πραγματικά μπαίνουν στο πετσί σου με καλό τρόπο. Είναι σαν μια πολύχρωμη σαλάτα στην οποία υπάρχουν όλα αυτά τα πολύ νόστιμα πράγματα. Είναι το μείγμα όλων αυτών. Γι' αυτό δεν μπορώ να πω ότι θα ήθελα να έχω αυτό ή το άλλο στοιχείο.
Chris: Σε ευχαριστώ. Τι θα έλεγες σε κάποιον που θα ήθελε πραγματικά να βιώσει την εμπειρία ενός μασάζ lingam;
Michael: Είναι μια ευκαιρία να μάθετε κάτι για τον εαυτό σας. Επειδή μπορείτε να επικεντρωθείτε εξ ολοκλήρου στην ανακάλυψη της δικής σας σεξουαλικότητας. Αν είσαι με έναν σύντροφο, είναι μια αλληλεπίδραση - η οποία έχει επίσης μια ιδιαίτερη ποιότητα - αλλά είσαι πάντα μισός με τον εαυτό σου και μισός με τον σύντροφό σου. Σε ένα μασάζ lingam, είμαι εξ ολοκλήρου με τον εαυτό μου, δεν χρειάζεται να προσέχω κάποιον άλλο, πώς αισθάνεται, αν πηγαίνω πολύ γρήγορα ή πολύ αργά. Μπορώ να συγκεντρωθώ πλήρως στον εαυτό μου, και κατά τη διαδικασία αυτή, να ανακαλύψω και να μάθω περισσότερα για τον εαυτό μου. Και αυτό έχει θετικά αποτελέσματα και στο σεξ με τον σύντροφο.
Chris: Ποιες θετικές επιδράσεις;
Michael: Υπάρχει μια καλύτερη ποιότητα. Έμαθα να μην ενδίδω στην παρόρμηση να εκσπερματώνω γρήγορα. Όταν έχεις βιώσει πόσο ωραίο είναι να το καθυστερείς, τότε το εσωτερικεύεις αυτό. Δεν χρειάζεται να το σκεφτείς, είναι ξεκάθαρο. Αργά, σταθερά, αυτό δεν είναι καν ζήτημα. Συνειδητό σεξ.
Chris: Συνειδητό σεξ. Πολύ ωραίο. Αυτή είναι μια καλή τελευταία λέξη. Σε ευχαριστώ πολύ για αυτή τη συνέντευξη.
Michael: Είμαι ευγνώμων που σε είχα, και ελπίζω ότι μπορώ να βοηθήσω και άλλους να το δοκιμάσουν, γιατί αξίζει τον κόπο.

Τα οφέλη του μασάζ πέους Lingam

Με έναν πλήρη και φυσικό τρόπο, το tantra βελτιώνει την αντίληψη του σώματος και, κατά συνέπεια, οδηγεί σε μια κατάσταση ευτυχίας και ηρεμίας, αλλά τα οφέλη του μασάζ πέους σχετίζονται κυρίως με τη βελτίωση της σεξουαλικής απόδοσης.
Ενεργοποιεί τις αδρανείς αισθητηριακές περιοχές και την ενεργειακή επίγνωση.

Χαλαρώνει και ηρεμεί.

Βελτιώνει την επίγνωση του σώματος.

Σφίγγει τους μυς των γεννητικών οργάνων.

Επιμηκύνει τις στύσεις.

Η εκσπερμάτιση επιβραδύνεται.

Ο ασθενής ανακαλύπτει νέους τρόπους για να βιώσει τον οργασμό.

Δυνατότητα πολλαπλών οργασμών, συμπεριλαμβανομένων των ξηρών οργασμών.

Η αντιμετώπιση της σεξουαλικής δυσλειτουργίας, όπως η πρόωρη εκσπερμάτιση και η ανικανότητα, μπορεί να επιλυθεί με αυτό το μασάζ.

Βελτιώνει τη σεξουαλική απόδοση και τη λίμπιντο.

Σας κάνει να έχετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.
Κάντε κράτηση για το μασάζ πέους σας σήμερα
 

Contact Name: Chris Ioannou  (Private Advertiser)

region: Limassol

This classified is no longer available.

RELATED CLASSIFIEDS