Loading...
offer.com.cy
grru
LOGIN POST AN AD

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΑΡΚΑΔΙΑ - ΜΕΣΣΗΝΙΑ

in Limassol, Historical Center

Publish: 08 Jun 19, views: 100

Price:  €549

(0 votes)

(You must log in to rate)

Information from owner
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΕΡΙΗΓΗΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΝΑΥΠΛΙΟ – ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ – ΣΠΕΤΣΕΣ – ΤΡΙΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 28/7 & 31/8 (7 ΜΕΡΕΣ-6 ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ)

1η μέρα: Λάρνακα – Αθήνα – Κόρινθος - Ναύπλιο
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας και αναχώρηση με πρωινή πτήση για την Αθήνα. Παραλαβή και αναχώρηση για το πανέμορφο Ναύπλιο. Πρώτος μας σταθμός ο Ισθμός της Κορίνθου. Συνεχίζουμε για το χωριό Παναρίτη λίγο έξω από το Ναύπλιο για επίσκεψη στην Ιερά μονή Αγίου Θεοδοσίου όπου η μακραίωνη ιστορία και η επιβλητική της όψη εντυπωσιάζει. Καταλήγουμε στο πανέμορφο Ναύπλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος. Διανυκτέρευση.

2η μέρα: Ναύπλιο – Πόρτο Χέλι – Σπέτσες
Ξεκινούμε για το γραφικό Πόρτο Χέλι μικρή, «φιδίσια» χερσόνησος της βορειοανατολικής Πελοποννήσου. Σταθμός για χαλάρωση και βόλτα στο λιμάνι με τα κότερα. Επιβιβαζόμαστε στο καράβι και σε λίγα λεπτά φθάνουμε στις αριστοκρατικές Σπέτσες, την αιώνια κοσμοπολίτισσα του Αργοσαρωνικού με τη φημισμένη πλατεία του Ρολογιού, τη Ντάπια, τα αρχοντικά, το επιβλητικό ξενοδοχείο Ποσειδώνιον που λειτούργησε για πρώτη φορά το 1914, το Παλιό Λιμάνι, τα κανόνια από την επανάσταση του 1821. Πεζή περιήγηση στο Μουσείο Μπουμπουλίνας. Επιστροφή στο Πόρτο Χέλι και στη συνέχεια στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η μέρα: Ναύπλιο – Περιήγηση στα αξιοθέατα της πόλης – Μυκήνες
Περιήγηση στα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης όπως το Παλαμήδι, ο επιβλητικός ιστορικός ναός του Αγίου Γεωργίου με τον θρόνο του βασιλιά Όθονα, ο ναός του Αγίου Σπυρίδωνα όπου δολοφονήθηκε ο Καποδίστριας πηγαίνοντας για εκκλησιασμό και την Πλατεία Συντάγματος, η φυλακή του Κολοκοτρώνη, το Βενετσιάνικο φρούριο Μπούρτζι πάνω στο νησάκι των Αγίων Θεοδώρων, η Πλατεία Συντάγματος, η Βουλή, Προχωρούμε για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών με την Πύλη των Λεόντων και τον Θηασαυρό του Αντρέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η μέρα: Βυτίνα – Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Τρίπολη – Καλαμάτα
Ξεκινάμε για την Αρκαδία με πρώτο σταθμό την Μονή Κερνίτσης σε καταπράσινο λόφο κοντά στο χωριό Νυμφασία, αφιερωμένη στην Θεοτόκο. Λειτούργησε ως κρυφό Σχολειό. Προχωρούμε μέσω μαγευτικής διαδρομής για την γραφικότατη Βυτίνα στο ελατοσκέπαστο Μαίναλο. Προσκύνημα στον ναό του Αγίου Τρύφωνα του 1846 και ρομαντική βόλτα στον δενδροσκέπαστο δρόμο της Αγάπης. Συνεχίζουμε για την ιστορική Δημητσάνα στα λημέρια των οπλαρχηγών του 1821αμφιθεατρικά χτισμένη σε υψόμετρο 1.080 μέτρα πάνω από το φαράγγι του Λούσιου ποταμού. Θα δούμε το Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης με τον Μπαρουτόμυλο, την Μητροπολιτικό ναό της Αγίας Κυριακής και το σπίτι του Πατριάρχη Γρηγορίου Ε' που έχει μετατραπεί σε εκκλησιαστικό μουσείο. Διασχίζοντας την όμορφη Στεμνίτσα φθάνουμε στο Χρυσοβίτσι, όπου είχε στρατηγικό γαφείο ο Γέρος του Μωριά. Εκεί θα δούμε την εκκλησία της Παναγίας στην οποία προσέφευγε για παρηγοριά ο Κολοκοτρώνης στις δύσκολες ώρες του Αγώνα. Φθάνουμε στην Τρίπολη με το άγαλμα του Κολοκοτρώνη να δεσπόζει στη μεγάλη πλατεία της πόλης. Ελεύθερος χρόνος. Καταλήγουμε στην Καλαμάτα την πόλη με τα χίλια πρόσωπα στη σκιά του Ταυγέτου με την κοσμπολίτικη παραλία της, την μεγάλη πλατεία και το ιστορικό της κέντρο με εξαιρετικά μνημεία. Διανυκτέρευση.

5η μέρα: Καλαμάτα – Ιστορικό κέντρο
Πρόγευμα και ακολουθή πεζή επίσκεψη στο ιστορικό κέντρο, την βυζαντινή εκκλησία των Αγίων Αποστόλων του 10ου αιώνα σύμβολο της πόλης, το Φράγκικο κάστρο με πανοραμική θέα της πόλης, τον επιβλητικό μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του 1873, τη Μονή Καλογραιών όπου υφαίνεται το Καλαματιανό μαντήλι , το εντυπωσιακό μουσείο παραδοσιακής φορεσιάς Γ.Καρέλια. Ελεύθερο απόγευμα για βόλτα στην πόλη, ψώνια και άλλες ελεύθερες δραστηριότητες. Διναυχτέρευση.

6η μέρα: Καλαμάτα
Πρόγευμα. Ελεύθερη μέρα. Προτείνουμε, βόλτα στα καταστήματα, κολύμπι και χαλάρωση στο κοσμοπολίτικο παραλιακό μέτωπο, απογευματινή βαρκάδα στον Μεσσηνιακό Κόλπο με το ALbatros, κρουαζιέρα μέχρι την Στούπα και την ειδυλλιακή Καρδάμυλη, βραδυνή έξοδο στο καφεστιατόριο Καστράκι - Μετέωρο στην πλαγιά του Ταύγετου, μεταξύ ουρανού και γής με εκπληκτική αρχιτεκτονική και μαγευτική θέα. Διανυχτέρευση

7η μέρα: Αεροδρόμιο Καλαμάτας – Λάρνακα
Πρωινή μετάβαση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας για την πτήση της επιστροφής μας στη Λάρνακα.

ΤΙΜΕΣ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ

Αναχώρηση 28/7
Δίκλινο 579€
Τρίκλινο 559€
Μονόκλινο 729€
Παιδί 475€

Αναχώρηση 31/8
Δίκλινο 549€
Τρίκλινο 539€
Μονόκλινο 689€
Παιδί 455€

Περιλαμβάνονται:
• Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα-Αθήνα & Καλαμάτα-Λάρνακα
• Φόροι αεροδρομίων
• Βαλίτσα 23 κιλά & χειραποσκευή 55cm x 40cm x 20cm 8 κιλά
• Όλες οι εκδρομές και περιηγήσεις όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
• Εισιτήρια πλοίου για τις Σπέτσες
• Διαμονή για 3 βράδια στο Ναύπλιο σε ξενοδοχείο 3* με πρόγευμα
• Διαμονή για 3 βράδια στην Καλαμάτα σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα
• Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας
• ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται:
• Φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία: Είναι ανά δωμάτιο / ανά ημέρα και είναι πληρωτέος στο ξενοδοχείο της διαμονής σας (3* 1,50€ / 4* 3,00€ / 5* 4,00€)
• ό,τι ρητά δεν αναφέρεται, όπως είσοδοι σε θεάματα, μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κλπ ή αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Πτήσεις:
28/7 Λάρνακα – Αθήνα (Blue Air) 07:30 – 09:15 & 3/8 Καλαμάτα – Λάρνακα (Aegean) 05.30-07.15
31/8 Λάρνακα – Καλαμάτα (Aegean) 08:00 – 09:45 & 3/8 Αθήνα – Λάρνακα (Blue Air) 20.45-22.15

Σημείωση:
Στην αναχώρηση 31/8 το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί αντίστροφα

H.T.S. Hadjikakou Travel Services
Δημήτριου Νικολαϊδη 8, Λεμεσός
Tel.: 25818844
Mob.: 96681068 & 97624224
e-mail: info@htscy.com
Booking.com

RELATED CLASSIFIEDS